Access Bars

Az Access Bars olyan energetikai kezelés, melynek során különböző pontokat érintve a fejen, segít feloldani blokkjainkat, korlátainkat, múltbéli sérüléseinket különböző életterületeken.

Mi az Access Bars, hogyan zajlik a kezelés és hogyan segít?

Testünk születésünktől kezdve rengeteg mindent eltárol az örömteli dolgoktól kezdve a traumákig. Az Access Bars során 32 pont érintésével beindítjuk a különböző érzelmi blokkok oldását, az évek során felvett minták, programok, hitrendszerek tisztulását. A kezelés képes testi és lelki szinten egyaránt előídézni a változásokat, mely hozzásegít, hogy egy felszabadultabb, lehetőségekkel és örömmel teli életet élhessünk.

A kezelés során a vendég masszázságyon fekve pihen, miközben a kezelő sorra érinti a fejen lévő pontokat. Ezek a pontok olyan életterületekre hatnak, mint például test, kapcsolatok, öröm, pénz, kontroll, kreativitás.

A kezelés során nem a kezelő adja az energiát, hanem a vendég saját teste kezd el „dolgozni”, és engedi el a korlátozó hitrendszereket, melyek már nem járulnak hozzá a kezelt életéhez.

Minden folyamat pont úgy megy végbe, olyan tempóban, ahogy a vendégnek a kezelés pillanatában a legjobb.

Én azért szeretem különösen ezt a módszert, mert van, amikor az ember nem szeretne vagy éppen képtelen beszélni a problémáiról, esetleg nincs is tudatában bizonyos nehézségeinek, blokkjainak, mégis ezzel a módszerrel segítséget kap, hogy jobban érezze magát. Az érintésnek magának is jótékony hatása van, nem beszélve, ha a másiknak biztonságot nyújtunk és ítélkezésmentesen érintjük meg a megfelelő pontokon.

Kiknek ajánljuk az Access Bars-t?

Egyéni kezelésre nem fogadható, aki:

(kompetencia határon kívül eső személyek, akikkel csak szakirányú képzettséggel rendelkező szakemberek foglalkozhatnak)

Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Tevékenységem semmilyen formában nem minősül egészségügyi tevékenységnek. Az általam is végzett kezelések az MNS egyéb személyi szolgáltatás (TEÁOR 9609) tevékenységi körökbe tartozik.

Több, mint Sóbarlang!

Látogass el hozzánk személyesen, és próbáld ki szolgáltatásainkat!