Access Facelift

Az Access Facelift egy energetikai kezelés, mely a test, a lélek és a szellem szintjén is változásokat indít be. Fizikai szinten feszesít, csökkenti a ráncokat, érzelmi és szellemi szinten pedig blokkokat old és tisztítási folyamatokat indít el.

Kiknek ajánljuk az Access Facelift-et?

Az Access Energetikai Facelift egy olyan módszer, melynek során az arc, a nyak és a dekoltázs különböző pontjainak érintésével beindítjuk a test öngyógyító folyamatait.

Elsősorban az öregedés jeleinek megszüntetésére született ez a technika, mellyel ráncaink kisimulhatnak, bőrünk fiatalodhat, de ennél sokkal többről van szó. Minden egyes ránc (és pont) mélyén megbújnak hitrendszereink, nézőpontjaink, átvett mintáink, traumáink és még sorolhatnám. A pontok megfelelő érintésével, energetikai úton megkezdődik a tisztulás, melyet testi, lelki és mentális szinten is érezhetsz. Hozzáállásunk megváltozik, felszabadulhatunk gondolati, érzelmi blokkjaink alól, valamint berögzült ítéleteink és hiedelmeink alól is.

Tartós változást többszöri alkalommal lehet elérni (5-20 alkalom), de már egyetlen kezelés során is érezni fogod, hogy valami történt. Én eddig mindenkinél észrevettem, hogy szinte ragyogott a kezelés után, a szeme pedig úgy csillogott, hogy magam is meglepődtem.

Ha egy kis kényeztetésre vágysz, bátran ajánlom az Access Facelift kezelést, mely felfrissít, megfiatalít és kisimít testileg és lelkileg egyaránt.

Egyéni kezelésre nem fogadható, aki:

(kompetencia határon kívül eső személyek, akikkel csak szakirányú képzettséggel rendelkező szakemberek foglalkozhatnak)

Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Tevékenységem semmilyen formában nem minősül egészségügyi tevékenységnek. Az általam is végzett kezelések az MNS egyéb személyi szolgáltatás (TEÁOR 9609) tevékenységi körökbe tartozik.

Több, mint Sóbarlang!

Látogass el hozzánk személyesen, és próbáld ki szolgáltatásainkat!