Elérhetőség

Érkezési szándékát kérjük jelezze személyesen, telefonon vagy e-mailen. Továbbá, szíveskedjen váltó zoknit hozni magával, mert a talpmasszázs élményéről kár lenne lemondania.

Kapcsolat

Az Óbudai Kristálysó Barlang a Flórián Üzletközponttól 30 méterre (északi irányba) található.

Megközelíthető:

Villamossal: 1-es villamos Flórián téri megállóhelytől
Autóbusszal: 34, 86, 106, 109, 118, 134, 206-os jelzõszámú buszokkal szintén a Flórián tér felõl
Gépkocsival érkezőknek, 2015. október 1-től kezdődően fizetős parkolási lehetőség a sóbarlang mellett (a III. kerület ezen zónájára vonatkozó övezeti tarifa szerint: 265 Ft/óra munkanapokon 08:00-18:00 között, szombat-vasárnap és ünnepnap ingyenes)

Időpontfoglalás és üzenet

FIGYELEM: Bejelentkezés szükséges! A lefoglalt időpont előtt szíveskedjenek legalább 5 perccel korábban érkezni. Köszönjük!

Egyelőre ezen az email címen: kristalysobuda@gmail.com, telefonon és Facebookon tudtok bejelentkezni!

Nyitvatartás

Göblyös Krisztián

Gyógymasszőr, Svédmasszázs, Kinesio tape, Flossing terápia

Engedjék meg hogy bemutatkozzam, Göblyös Krisztián vagyok, gyógymasszőr. A masszázzsal először fiatal koromban találkoztam a sportnak köszönhetően és már az első alkalom után tudtam, hogy a jövőben a hivatásommá fog válni. Éreztem, hogy amit csinálni fogok az több mint jó az emberi szervezetnek, mert rajtam is rengetegszer segítettek a masszőrök.

Ez így is lett. Nap mint nap segítek az embereknek enyhíteni fájdalmaikat és ergonómiai tanácsokkal látom el őket. Ahány vendég, annyi féle probléma, ezáltal a kezelésük is egyénre szabott. A többéves gyógymasszőri tapasztalatommal állok a vendégek rendelkezésére és van, hogy kiegészítő kezelések szükségesek, mint például a Kinesio Tape vagy a flossing kezelés.

Meggyőződésem, hogy a szakszerű szolgáltatás igenis segíteni tud a sérülések megelőzésében, fájdalom enyhítésében, munkából adódó nehézségek kezelésében.

Házirend

Örömmel köszöntünk az Óbudai Kristálysó Barlangban!
Házirend, hogy mindannyian jól érezzük magunkat!

Szíves megértésed köszönjük!
Kellemes kikapcsolódást és jó egészséget kívánunk!