Fehér arany kristálysó

Mi az a fehér arany kristálysó?

A legfontosabb tisztáznivaló: amikor sóról beszélünk, sosem a hagyományos konyhasóra gondolunk!

SÓ = TERMÉSZETES KRISTÁLYSÓ

fehér arany kristálysó óbuda

Mi a különbség a hagyományos és a természetes kristálysó között?

A hagyományos konyhasó szinte csak NaCl-ot tartalmaz, amit a szervezetünk idegen anyagnak, sejtméregnek tekint, és megpróbálja semlegesíteni. Ehhez rengeteg energiára és vízre van szüksége, amit a sejtjeinkből von ki. Mivel azonban a napi só fogyasztásunk sokszorosa a szükségesnek, a testünk nem tudja mindet közömbösíteni, ezért a felesleget kikristályosítja. A sókristályok idővel kicsapódnak az izületekben, ami végül reumás megbetegedésekhez és egyéb betegségekhez vezet.

A természetes kristálysó ezzel szemben mind a 84 féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmazza. Tökéletes belső szerkezettel rendelkezik, mely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a benne lévő elemeket a sejtjeink be tudják építeni.

A természetes kristálysó a szó igazi értelmében vett élelmiszer, mely különleges képességeinek köszönhetően energiaadó, kiegyenlítő, semlegesítő és salaktalanító hatású. Kiváló tulajdonságainak köszönhetően ez a fantasztikus ásvány nem csak a konyhában használható, de sok-sok probléma, betegség gyógyítója, kellemetlen tünetek enyhítője lehet.

Ön mit fogyaszt? Fehér aranyat vagy fehér mérget?

Több, mint Sóbarlang!

Sóbarlangunkban az egészséges sóterápián kívül a 250 millió éves Himalája hegységből származó tiszta kristálysóból készült tőbbféle készítményt is megtalálod! Rendelj otthonra, nézd meg a webshopunkat!