Fehér arany kristálysó

Mi az a fehér arany kristálysó?

A legfontosabb tisztáznivaló: amikor sóról beszélünk, sosem a hagyományos konyhasóra gondolunk!

SÓ = TERMÉSZETES KRISTÁLYSÓ

fehér arany kristálysó óbuda

Mi a különbség a hagyományos és a természetes kristálysó között?

A hagyományos konyhasó szinte csak NaCl-ot tartalmaz, amit a szervezetünk idegen anyagnak, sejtméregnek tekint, és megpróbálja semlegesíteni. Ehhez rengeteg energiára és vízre van szüksége, amit a sejtjeinkből von ki. Mivel azonban a napi só fogyasztásunk sokszorosa a szükségesnek, a testünk nem tudja mindet közömbösíteni, ezért a felesleget kikristályosítja. A sókristályok idővel kicsapódnak az izületekben, ami végül reumás megbetegedésekhez és egyéb betegségekhez vezet.

A természetes kristálysó ezzel szemben mind a 84 féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmazza. Tökéletes belső szerkezettel rendelkezik, mely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a benne lévő elemeket a sejtjeink be tudják építeni.

A természetes kristálysó a szó igazi értelmében vett élelmiszer, mely különleges képességeinek köszönhetően energiaadó, kiegyenlítő, semlegesítő és salaktalanító hatású. Kiváló tulajdonságainak köszönhetően ez a fantasztikus ásvány nem csak a konyhában használható, de sok-sok probléma, betegség gyógyítója, kellemetlen tünetek enyhítője lehet.

Ön mit fogyaszt? Fehér aranyat vagy fehér mérget?

Több, mint Sóbarlang!

Webshopunk ideiglenesen zárva tart, addig is látogass el hozzánk személyesen, és próbáld ki szolgáltatásainkat!