Húzódások, ficamok

Mi okozza az ekcémát?

A Himalája só húzódások és ficamok idején is használható, hisz fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású is. A hideg, tömény sóoldatos borogatás, az 5%-os sófürdő jótékony hatással van a túlterhelt vagy megrándult izmokra. Használhatunk fagyasztóban hűtött sópárnát is a fájó felületre, de a borogatással gyorsabb eredményt érünk el.

húzódások, ficamok

Borogatás sóoldattal

Bokaficam vagy egyéb húzódások esetén általában az első gondolatunk beborogatni a sérült testrészt. Mostantól a sima csapvizes borogatás helyett használjon sóoldatos borogatást.

A természetes kristálysóból készült sóoldat fokozza a sejtépítést, és támogatja az öngyógyító folyamatokat, így gyorsítja a sérült szövetek, csontok regenerálódását.

26%-os, telített sóoldattal nedvesítsünk be egy megfelelő ruhadarabot, és ezzel borogassuk be a gyógyítandó testrészt. A borogatás lehet hideg vagy meleg, attól függően, hogy mire szeretnénk használni:

Hideg sóoldatos borogatás ajánlott az alábbi esetekben:

Meleg sóoldatos borogatás ajánlott az alábbi esetekben:

Forró sóoldatos borogatás ajánlott az alábbi esetekben:

Több, mint Sóbarlang!

Sóbarlangunkban az egészséges sóterápián kívül a 250 millió éves Himalája hegységből származó tiszta kristálysóból készült tőbbféle készítményt is megtalálod! Rendelj otthonra, nézd meg a webshopunkat!