Sóbarlang

Évszázadok óta köztudott, hogy a sóbányák, sóbarlangok klímája, a sós tengeri levegő gyógyító hatással van a különféle légúti és légzőszervi betegségekre.

Sóbarlang
 

A sóbarlangunkban különleges, bakteorológiailag rendkívül tiszta mikroklíma uralkodik, magas a nyomelemeket tartalmazó só mikroszemcséinek koncentrátuma. Az ásványi anyagokkal és jótékony mikroorganizmusokkal telített, 19-21 C fok állandó hőmérsékletű, 60% körüli relatív páratartalmú levegője az egészségre előnyös negatív töltéssel bír.
 
A levegőben lévő oldott sókristályok elősegítik a hörgők tisztulását és csökkentik a nyálkahártya gyulladását. Nagyfokú váladékoldó hatása miatt erőteljes öntisztulási folyamat indul el. Az immunrendszert erősítő hatása miatt használata egészséges embereknek is ajánlott.
 
Egyetlen kúra a sóbarlangban annyit ér, mint egy teljes nap a tengerparton.

A só gyógyító hatása a sóbarlangban

A sótéglából készült és megvilágított helységben a só gyógyító hatását többszörösen használhatjuk ki. A kristálysó erős egészségtámogató erők forrása, amelyek mind a fényből, mind az anyagából – a sóból – indulnak ki. További előny, hogy a kristálysó – pusztán csak a jelenlétével – pozitívan hat az egészségünkre, anélkül, hogy bármit kellene csinálnunk, diétáznunk vagy drága tanfolyamokat végeznünk.

A sós levegő különösen alkalmas bőr- és légúti megbetegedések kezelésére. A különböző sóbarlangokban lefolytatott vizsgálatok hasonló sikerekről számolnak be: a köhögés, az asztma, a szénanátha, az alvási zavarok, az allergiák, a neurodermitis és más szervi betegségek rendkívül jól reagálnak egy többhetes sóbarlang kúrára.

Ezen tanulmányok megdöbbentő felfedezése volt, hogy a betegség javulása, sokaknál a kúrát követően még több hónapig is észlelhető volt.

 
Képtár
 
 
 

2014 sobuda.hu - Óbudai Kristálysó Barlang - Minden jog fenntartva! - Impresszum

Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika
 
Váltás desktop módra Mobil nézetre váltás