Sós levegő

Sóterápiás levegő

Bár sokan úgy gondolják, hogy egy mesterségesen kialakított sóbarlang vagy sókamra nem képes ugyanazon hatást kiváltani, mint a föld mélyébe ásott, nyugodtan kijelenthető, hogy minden sóterápiás helyiség csak természetes anyagokat tartalmaz és az ott használt telített sóoldat képes a sóbarlangok klímájának, illetve a sós tengeri levegőnek mesterséges előállítására.

sós levegő óbudai kristálysó barlang és masszázs stúdió

Hogy működik a sós levegő?

Az oldat és a vele átitatott sótéglák kipárolgása a helyiségben 70-80%-os relatív páratartalmat hoz létre.

A levegőben levő kristálysó pára a pozitív töltésű részecskéket megköti, ezáltal a helység levegőjét megtisztítja. A levegőbe került kristálysó belélegzésével pedig a kristálysó gyógyító ereje érvényesül. A sóbarlang helyiségében szobahőmérsékleten párolgó sóoldat telíti a légteret mikroszkopikus sókristály szemcsékkel, amik belélegezve megtapadnak a légzőszervek felületén, és segítik az öntisztulást, szükség esetén a váladék kiürítését.

Mit gyógyít a sós levegő?

Használatával nem csak a légúti megbetegedéseken tudunk segíteni, hanem pl. allergiás megbetegedéseken, szénanátha, immunrendszer gyengesége, alvászavar stb.

A sóbarlang jellemzője, hogy sóoldat párologtatásával egy erősen antibakteriális, antiallergén, pormentes klímát hozhatunk létre, mellyel megelőzhetők vagy gyógyíthatóak a légúti megbetegedések. Mondhatni a só egy természetes antihisztamin, tisztítja a tüdőt, a hörgőket és segít a slejm felszakításában. A só felbontja, meglágyítja a nyálkát a tüdőben.

A só szükséges a hurut és az arcüreg lerakódásainak felszakításához.

Több, mint Sóbarlang!

Webshopunk ideiglenesen zárva tart, addig is látogass el hozzánk személyesen, és próbáld ki szolgáltatásainkat!