Száj- és fogápolás

Fogkrém a legjobb megoldás?

Ön mivel mos fogat? Talán ostobának tűnik a kérdés… Fogkrémmel, természetesen. De valóban ez a természetes?

Szerintünk van természetesebb, igazán hatékony, és a fogkrémeknél jóval olcsóbb módja a fog- és szájápolásnak: a 26%-os sóoldat.

Mossuk a fogunkat 26%-os sóoldattal, majd öblögessünk vele 1-2 percen keresztül úgy, hogy közben a sóoldatot átpréseljük a fogak között.

száj és fogápolás

Miért és mire jó a 26%-os sóoldat?

A só megakadályozza a fogkő képződést, és a szuvasodást, képes a fogkő eltávolítására és a fogíny regenerálására. A fogbetegségek zöme a száj és a torok túlsavasodására vezethető vissza. (Az elsavasodásról a következő fejezetben részletesen is beszélünk.)

A természetes kristálysóból készült sóoldat semlegesíti a száj flóráját, így megakadályozza a száj és a fogak megbetegedéseit.

Aki gyakran fogyaszt szénhidrátot, édességeket, erősen savasító ételeket, italokat, az elég gyakran érzi, hogy valami más ízre vágyik vagy hogy furcsa utóíz marad a szájában étkezés után – ez biztos jele a száj elsavasodásának.

Próbálja ki ilyenkor a sóoldatos fogmosást – ígérem, azonnal érezni fogja a javulást! A fogak érezhetően tiszták lesznek, megszűnik az ételmaradékok és a lepedék okozta kellemetlen érzés.

Sóoldatos száj- és fogápolás sikerrel alkalmazható:

Afta kialakulásakor ecsetelgessünk 26%-os sóoldattal minél gyakrabban.

Kisgyermekeknél természetesen gyengébb oldattal próbálkozzunk, a gyermek érzékenységéhez igazodva, és próbáljuk meg fokozatosan növelni az oldat koncentrációját.

Gyulladásos vagy nyitott sebek esetén szintén csökkenteni kell az oldat koncentrációját!

Több, mint Sóbarlang!

Webshopunk ideiglenesen zárva tart, addig is látogass el hozzánk személyesen, és próbáld ki szolgáltatásainkat!